Η ΕΤΕΜ προσφέρει μία πλήρη σειρά θυρών, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την προστασία έναντι στην παραβίαση, η ΕΤΕΜ προσφέρει μία σειρά θυρών ασφαλείας για κύριες εισόδους.

Σε κάθε περίπτωση, η αισθητική είναι καθοριστική και πρέπει να είναι πάντα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Κάθε αισθητική απαίτηση μπορεί να ικανοποιηθεί με τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών επενδύσεων που διαθέτει η ΕΤΕΜ. Σε κάθε πόρτα ασφαλείας ΕΤΕΜ μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωνευτές επενδύσεις, παντογραφικές επενδύσεις, λουστραρισμένες και ξύλινες επενδύσεις καθώς και επενδύσεις αλουμινίου προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή υφή και αίσθηση. Πάνω από όλα, οι πόρτες ασφαλείας ΕΤΕΜ επειδή πρέπει να προσφέρουν στο χρήστη ασφάλεια στην παραβίαση, είναι πιστοποιημένες από διαπιστευμένους φορείς στην κατηγορία WK3 που δηλώνει προστασία σε παραβίαση από διαρρήκτη που μπορεί να χρησιμοποιήσει το βάρος του σώματός του και απλά εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες και μικρά τσεκούρια για να διαρρήξει κλειδωμένα και ασφαλισμένα δομικά στοιχεία.

 

Στα άλλα πλεονεκτήματα ασφάλειας των θυρών ΕΤΕΜ συγκαταλέγονται το φύλλο με διπλή θωράκιση, οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, το ματάκι 180 μοιρών, το εξάρτημα προστασίας του κυλίνδρου (DEFENDER) και τα 14 ή 18 σημεία ασφάλισης.