Τα συστήματα σίτας ΕΤΕΜ σχεδιάζονται ώστε να προσφέρουν προστασία και άνεση από έντομα, σε συνδυασμό με εύκολη χρήση και αντοχή στη φθορά.
Η ΕΤΕΜ προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων για πόρτες και παράθυρα με ποικιλία επιλογών, όπως σίτες με κατακόρυφη και οριζόντια κίνηση για πόρτες και παράθυρα, ανοιγόμενες σίτες για πόρτες, συρόμενες σίτες για πόρτες μεγάλου πλάτους καθώς και σταθερές σίτες που είναι κατάλληλες για σημεία εκτεθειμένα σε ανέμους.
Οι σίτες είναι κατάλληλες για πληθώρα εφαρμογών, όπως βεράντες, αυλές, θερμοκήπια και μπαλκονόπορτες. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, η ΕΤΕΜ παρουσίασε τη νέα σειρά σιτών PLISSE (πλισέ), ένα σύστημα που εξασφαλίζει την προστασία από τα έντομα αλλά, χάρη στην τεχνολογία που εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τον πλαστικό μηχανισμό ερπύστριας (scorpion tail) και την απουσία ελατηρίου επαναφοράς, το σύστημα Plisse λειτουργεί χωρίς κάτω οδηγό επιτρέποντας σε όλους να απολαμβάνουν την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και των ηλικιωμένων. Οι πλαστικοί σύνδεσμοι δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να αφαιρεί τη σίτα για καθαρισμό ή φύλαξη κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συστήματα σίτας που διατίθενται από την ΕΤΕΜ:

•Κλασικό
•Ανοιγόμενο
• Πλισέ